čtvrtek 24. července 2014

DEMACOL BRONZING AND BRIGHTENING PALETTE

Hi my beauty babes :-)

drogérie jsou plné těchto nových produktů od Dermacolu. A vzhledem k tomu, že miluji věchny rozjasňovače a bronzery, neodolala jsem a přikoupila.

Bronzující paletka obsahuje dvě barvy. Tmavší matnější barva je na konturování obličeje a světlejší na rozjasnění, protože obsahuje jemné rozjasňující částečky a krásně se třpytí. Pigmentace je u této bronzující paletky úžasná. Opravdu by si i světlejší typy pleti měly dávat pozor na konturující barvu, protože je hooodně pigmentovaná. Takže nanášet na štětec jen ve slabé vrstvě bledulky :-) Není vůbec do oranžova. Což je bomba. Ta více rozjasňující, bronzující barva nad tou konturovací je lehce do oranžova, ale opravdu jen minimálně. Nemusíte se bát. 

Rozjasňující paletka už bohužel není taková hitparáda. Bohužel, prostě nechce pigmentovat!!! Ach jo, je to s ní dřina. Musíte jí nanést opravdu hodně a dlouho štětcem přejíždět po barvě, abyste měli barvu na štětci. Opět obsahuje dvě barvy. Ten spodnější bílý rozjasňovač, který má shimmer lehce do zlata, tak ten je určen pro rozjasnění pod obočím, do vnitřního koutku očí, také ji používám na nejvrchnější stranu lícní kosti, ... Růžovou rozjasňující používám na rozjasnění vrchní lícní kosti, na rozjasnění dekoltu, nebo když to jednoduše přeženu s bronzerem, tak jej ještě přetřu rozjasňovačem a barva se zjemní. A čím je té barvy na těch lícních kostech více, tím déle vám přes den na tváři vydrží.

No a co bych chtěla ještě říci, krásně obě paletky VONÍ, to je něco úžasného!!! Jedná se o hypoalergení vůni bavlníkového květu. Jinak obě paletky mají 9g, což není vůbec málo!!! Myslím, že vydrží pěkně dlouho. Kdybych vám měla doporučit co si určitě koupit, tak bych byla jednoznačně pro bronzující paletku. Ta rozjasňující je opravdu slabá. 

Stay beautiful ...











Žádné komentáře:

Okomentovat